Uutiset

Lapsen oikeuksien viikkoa juhlistetaan eri tavoin mm Nokialla ja Lempäälässä.

Lapsen oikeuksien viikkoa juhlistetaan eri tavoin mm Nokialla ja Lempäälässä.

Ensi viikolla vietetään kansainvälistä lapsen oikeuksien viikkoa, ja eri pirkanmaan kunnissa sitä juhlistetaan monin eri tavoin. Lapsen oikeuksien viikko on teemaviikko, joka pidetään lapsen oikeuksien päivän yhteydessä, joka on 20.11. Viikkoa vietetään 18. – 24.11.2019 ja tämän vuoden teemana on lapsen oikeus olla oma itsensä.

Nokialla viikkoa koordinoi varhaiskasvatus, ja liikuntapalvelut ottavat osaa viikkoon haastamalla paikalliset urheiluseurat mukaan tarjoamalla maksutonta kokeilua liikuntaharrastuksiin tempauksella ”kaveri mukaan treeneihin” ensi viikon ajan.

Lempäälässä mm kunta saa 22.11. VIP-vieraita sillä kunta on mukana valtakunnallisessa Lapsi mukaan töihin -päivässä. Lapsille on ohjelmassa muun muassa oma kokous, taukojumppaa ja toimipistesuunnistusta. Lisäksi Lempäälän päiväkodeissa on tarjolla erilaisia elämyksiä lapsille.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>