Uutiset

Lapsen oikeuksien viikkoa juhlistetaan eri tavoin mm Nokialla ja Lempäälässä.

today15.11.2019

share close

Ensi viikolla vietetään kansainvälistä lapsen oikeuksien viikkoa, ja eri pirkanmaan kunnissa sitä juhlistetaan monin eri tavoin. Lapsen oikeuksien viikko on teemaviikko, joka pidetään lapsen oikeuksien päivän yhteydessä, joka on 20.11. Viikkoa vietetään 18. – 24.11.2019 ja tämän vuoden teemana on lapsen oikeus olla oma itsensä.

Nokialla viikkoa koordinoi varhaiskasvatus, ja liikuntapalvelut ottavat osaa viikkoon haastamalla paikalliset urheiluseurat mukaan tarjoamalla maksutonta kokeilua liikuntaharrastuksiin tempauksella ”kaveri mukaan treeneihin” ensi viikon ajan.

Lempäälässä mm kunta saa 22.11. VIP-vieraita sillä kunta on mukana valtakunnallisessa Lapsi mukaan töihin -päivässä. Lapsille on ohjelmassa muun muassa oma kokous, taukojumppaa ja toimipistesuunnistusta. Lisäksi Lempäälän päiväkodeissa on tarjolla erilaisia elämyksiä lapsille.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%