Uutiset

Lempäälässä siltatyön aiheuttamia liikennehäiriöitä kahtena sunnuntaina

Lempäälässä siltatyön aiheuttamia liikennehäiriöitä kahtena sunnuntaina

Lempäälässä Ruskontiellä liikenteessä on varauduttava erityisjärjestelyihin ja väylien ajoittaiseen sulkuun. Moottoritien ylittävän Vikkiniityn risteyssillan liikuntasaumatöitä joudutaan jatkamaan vielä kahtena sunnuntaina Lempäälässä Sääksjärven eritasoliittymässä.

Keväällä aloitetut sillan korjaustyöt ovat viimeistelyvaiheessa. Sillan päihin tehtävät lämpölaajenemisen vaatimat massaliikuntasaumatyöt ovat osoittautuneet syksyn kylmien ja sateisten säiden vuoksi haasteellisiksi ja ne ovat myöhässä alkuperäisestä aikataulusta. Töitä jatketaan sunnuntaina 17.11. ja 24.11. Töiden aikana Ruskontien liikenne risteyssillan yli ei ole mahdollista työn alla olevalla ajosuunnalla ja liikenne joutuu käyttämään eri reittiä, lukuun ottamatta linjan 58 bussiliikennettä. Moottoritien ramppien kautta kulkeville linja-autoreiteille työllä ei ole vaikutusta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>