Uutiset

Lempäälässä siltatyön aiheuttamia liikennehäiriöitä kahtena sunnuntaina

today15.11.2019

share close

Lempäälässä Ruskontiellä liikenteessä on varauduttava erityisjärjestelyihin ja väylien ajoittaiseen sulkuun. Moottoritien ylittävän Vikkiniityn risteyssillan liikuntasaumatöitä joudutaan jatkamaan vielä kahtena sunnuntaina Lempäälässä Sääksjärven eritasoliittymässä.

Keväällä aloitetut sillan korjaustyöt ovat viimeistelyvaiheessa. Sillan päihin tehtävät lämpölaajenemisen vaatimat massaliikuntasaumatyöt ovat osoittautuneet syksyn kylmien ja sateisten säiden vuoksi haasteellisiksi ja ne ovat myöhässä alkuperäisestä aikataulusta. Töitä jatketaan sunnuntaina 17.11. ja 24.11. Töiden aikana Ruskontien liikenne risteyssillan yli ei ole mahdollista työn alla olevalla ajosuunnalla ja liikenne joutuu käyttämään eri reittiä, lukuun ottamatta linjan 58 bussiliikennettä. Moottoritien ramppien kautta kulkeville linja-autoreiteille työllä ei ole vaikutusta.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%