Uutiset

Humalaisia kuskeja ympäri Pirkanmaata sunnuntaiajelulla.

today18.11.2019

share close

Hämeenkyrö VT3 17.11.2019 klo 10.22

Poliisipartio suoritti liikenteen valvontaa Hämeenkyrössä VT3:lla. Poliisipartiota tuli vastaan pakettiauto, jolle tutka näytti nopeuden 113km/h. Alueella on 80km/h nopeusrajoitus. Partio kääntyi ajoneuvon perään. Partio havaitsi, että pakettiauto ei hidastanut vauhtiaan, vaan jatkoa ajoa kovalla nopeudella Rokkakoskentielle. Lisäksi ajoneuvo oikaisi liikenteenjakajan vastaantulijoiden puolelta. Rokkakoskentiellä on 60km/h nopeusrajoitus. Partio yritti tavoittaa pakettiautoa Rokkakoskentiellä, mutta ei onnistunut siinä. Toinenkin poliisipartio liittyi etsintään ja lopulta pakettiauto tavoitettiin Viitakulmantiellä. 46-vuotiasta hämeenkyröläismiestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kangasala tie 9 17.11.2019 klo 12.47

Hätäkeskus ilmoitti poliisille epävarmasti ajavasta henkilöautosta Kangasalla 9 tiellä. Poliisipartio tavoitti ajoneuvon Orivedentiellä Mäntässä. Ajoneuvon kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeän lukeman. Ajoneuvoa kuljettanut mies käytettiin verikokeessa päihtymystilan määrittämiseksi. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 59-vuotiasta tamperelaismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Tampere Hatanpään valtatie 17.11.2019 klo 16.00

Hätäkeskus ilmoitti poliisille epäillystä rikoksesta Hatanpään valtatiellä sijaitsevassa ravintolassa. Ilmoituksen mukaan ravintolassa on syönyt mieskaksikko ja miehet eivät suostu maksamaan tai heillä ei ole varaa maksaa ruokailuaan. Poliisipartion päästyä tapahtumapaikalle toinen miehistä oli maksanut ruokansa. Edelleen ruokansa maksamatta jättäneen miehen taskusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä vähäinen määrä huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä, joihin hänellä ei ollut reseptiä. 28-vuotiasta tamperelaismiestä epäillään lievästä petoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Jämsä Jämsäntie 17.11.2019 klo 16.56

Poliisipartio päätti tarkastaa matkailuajoneuvon kuljettajan ajokunnon Jämsässä Jämsäntiellä. Ajoneuvon kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeän lukeman. 62-vuotiasta jämsäläismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Ylöjärvi tie 65 17.11.2019 klo 18.25

Hätäkeskus ilmoitti poliisille epävarmasti ajavasta autosta Ylöjärvellä tiellä 65. Poliisipartio tavoitti ajoneuvon. Partion havaintojen mukaan ajo oli erittäin epävarmaa ja seilaavaa. Partio pysäytti henkilöauton. Ajoneuvon kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeän lukeman. Tarkkuusalkometri vahvisti asian. 62-vuotiasta nokialaismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

 

Muitakin tapahtumia oli:

Tampere Viinikankatu 17.11.2019 klo 18.40

Hätäkeskus ilmoitti poliisille, että Tampereen Nekalassa Viinikankadulla päivittäistavarakaupassa on otettu näpistelijä kiinni. Tapahtumapaikalla poliisipartiolle selvisi seuraavaa: Vartija oli ottanut liikkeen ulkopuolella kaupassa asioineen näpistelijän kiinni. Mies oli laittanut kassiinsa liikkeessä paketin lonkeroa, irtopähkinöitä ja suklaakakun. Tämän jälkeen mies oli poistunut liikkeestä maksamatta tuotteita. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi myös puukko ja tiirikoita. 45-vuotiasta lahtelaismiestä epäillään näpistyksestä, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta ja murtovälineen hallussapidosta.

Sastamala Itsenäisyydentie 17.11.2019 klo 20.24

Poliisipartio pysäytti Sastamalassa Itsenäisyydentiellä henkilöauton, joka tuli suoraan kärkikolmion takaa poliisiauton eteen. Mies vaikutti päihtyneeltä ja huumepikatesti antoi miehelle positiivisen tuloksen. Mies myös antoi poliisipartiolle hallussaan olleen pienen nyssäkän. Mies kertoi aineen olevan huumausainetta. 33-vuotiasta turkulaismiestä epäillään rattijuopumuksesta, kahdesta huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%