Uutiset

Poliisi nappasi Kangasalla kaksi rattijuopumusepäiltyä yhdellä pysäytyksellä

Poliisi nappasi Kangasalla kaksi rattijuopumusepäiltyä yhdellä pysäytyksellä

Poliisipartio havaitsi tiistaina noin kello 0.25 Kyötikkäläntiellä Kangasalla ojaan ajetun henkilöauton, jonka välittömästä läheisyydestä lähti toinen henkilöauto liikkeelle. Auto pysäytettiin Ilvestielle, jossa poliisi totesi kuljettajaksi ajo-oikeudettoman nuoren aikuisen miehen. Alkometripuhallus näytti kuljettajalle nollatulosta, mutta huumepikatesti positiivista. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Autossa oli matkustajina kaksi samanikäistä miestä, joista toisen epäillään kuljettaneen ojaan ajettua henkilöautoa. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>