Uutiset

Huntington, Junnila, Kangas ja Vanninen SUL:n Supertalenttiryhmään

today21.11.2019

share close

Tampereen Pyrinnön moniottelijat Maria Huntington ja Saga Vanninen, korkeushyppääjä Ella Junnila sekä Kankaanpään seudun Leiskun moukarinheittäjä Aaron Kangas on valittu Suomen Urheiluliiton (SUL) uuteen Supertalenttiryhmään. Jokainen valituista urheilijoista kuuluu myös SUL:n Team Finland-, EM- tai Nuorten EM-valmennusryhmään.

Ella Junnila. Kuva: Tampereen Pyrintö[/caption]

Muut ryhmään valitut ovat keihäänheittäjä Oliver Helander, pituushyppääjä Taika Koilahti, keihäänheittäjä Anni-Linnea Alanen, kestävyysjuoksija Nathalie Blomqvist, korkeushyppääjä-kolmiloikkaaja Jessica Kähärä ja keihäänheittäjä Topias Laine.

Supertalentti-ryhmässä ei jaeta tiettyjä tukisummia vaan tuki räätälöidään jokaisen urheilija-valmentajaparin kanssa erikseen. Se voi kohdistua valmennukseen, sen tukitoimiin, leiritykseen tai valmentajan toimintaedellytysten parantamiseen.

Tavoitteena on varmistaa edellytykset kansainväliselle läpimurrolle. Lisäpanostuksen mahdollistavat yhdessä Motonet ja Olvi TEHO Sport. Kaikkiaan liiton valmennusryhmiin valittiin kaudelle 2020 reilut 80 urheilijaa.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%