Uutiset

Huntington, Junnila, Kangas ja Vanninen SUL:n Supertalenttiryhmään

Huntington, Junnila, Kangas ja Vanninen SUL:n Supertalenttiryhmään

Tampereen Pyrinnön moniottelijat Maria Huntington ja Saga Vanninen, korkeushyppääjä Ella Junnila sekä Kankaanpään seudun Leiskun moukarinheittäjä Aaron Kangas on valittu Suomen Urheiluliiton (SUL) uuteen Supertalenttiryhmään. Jokainen valituista urheilijoista kuuluu myös SUL:n Team Finland-, EM- tai Nuorten EM-valmennusryhmään.

Ella Junnila. Kuva: Tampereen Pyrintö[/caption]

Muut ryhmään valitut ovat keihäänheittäjä Oliver Helander, pituushyppääjä Taika Koilahti, keihäänheittäjä Anni-Linnea Alanen, kestävyysjuoksija Nathalie Blomqvist, korkeushyppääjä-kolmiloikkaaja Jessica Kähärä ja keihäänheittäjä Topias Laine.

Supertalentti-ryhmässä ei jaeta tiettyjä tukisummia vaan tuki räätälöidään jokaisen urheilija-valmentajaparin kanssa erikseen. Se voi kohdistua valmennukseen, sen tukitoimiin, leiritykseen tai valmentajan toimintaedellytysten parantamiseen.

Tavoitteena on varmistaa edellytykset kansainväliselle läpimurrolle. Lisäpanostuksen mahdollistavat yhdessä Motonet ja Olvi TEHO Sport. Kaikkiaan liiton valmennusryhmiin valittiin kaudelle 2020 reilut 80 urheilijaa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>