Uutiset

Tampereen koulujen sisäilmaongelmiin lisätutkimuksia ja väistötiloja.

Tampereen koulujen sisäilmaongelmiin lisätutkimuksia ja väistötiloja.

Koulujen sisäilmaongelmat pakottivat Tampereen Asunto ja kiinteistölautakunnan tekemään eilisessä kokouksessaan useiden koulujen korjaus ja saneeraus päätöksiä.

Kokouksessa päätettiin mm Lentävänniemen koulun A-osan sisäilmankorjauksen tarveselvityksestä. Lentävänniemen koulu on valmistunut kahdessa vaiheessa, A-osa vuonna 1974 ja B-osa vuonna 1980. Rakennusta ei ole perusparannettu aiemmin. Koulu kärsii sisäilmaongelmasta ja olisi kokonaisuudessaan perusparannuksen tarpeessa. Rakennuksen B-osan sisäilmakorjaukset tehdään kuluvan vuoden aikana pienten investointien rahalla, mutta A-osan sisäilmakorjaukset ovat suuremmat, ja ne joudutaan toteuttamaan talonrakennusohjelman mukaisesti.

Kalevanpuiston koulun siirtokelpoinen väistötila päätettiin rakentaa Vuorekseen. Kaupungin sisäilmatyöryhmän mukaan koulun toiminta tulee siirää muualle, koska nykyisissä Kalevanpuiston koulun tiloissa on havaittu sisäilmaongelmia. Väistötilaselvityksessä on päädytty Vuorekseen rakennettavaan väistötilaan, johon siirtyvät Kalevanpuiston koulu, Erho-yksikkö sekä Pirkanmaan Voimia Oy:n jakelukeittiö.

Lisäksi Messukylän koulun remonttisuunnitelmat etenevät suunnitelman mukaan. Messukylän koulun kahden puurakennuksen sekä kivirakennuksen perusparannuksen hankesuunnitelma hyväksyttiin jatkosuunnittelun pohjaksi. Koulun vanhimmat koulurakennukset 1 ja 2 sekä kivirakennus perusparannetaan ja piha-aluetta kunnostetaan. Lisärakennus ei ole mukana hankkeessa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>