Uutiset

Vihta kärysi kerrostaloasunnon saunassa Urjalassa - vanhempi nainen ensiapuun

Vihta kärysi kerrostaloasunnon saunassa Urjalassa - vanhempi nainen ensiapuun

Urjalassa syttyi torstaina iltapäivällä saunapalo kerrostalon ensimmäisen kerroksen asunnossa, kun kiukaan päällä ollut vihta roihahti tuleen. Naapurit olivat saaneet Punkalaitumen tiellä sijaitsevassa asunnossa olleen vanhemman naishenkilön ulos asunnosta ja alkusammutettua palon. Savussa ollut nainen vietiin ensihoidon toimesta tarkistettavaksi. Pelastuslaitos sai hälytyksen tilanteesta klo 14.49. Kohteessa oli kaksi Urjalan VPK:n yksikköä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>