Uutiset

Poliisin ikävämpää arkea on näpistelijät

today22.11.2019

share close

Sisä-Suomen poliisilaitoksella kirjattiin useita näpistyksiä torstaina 21.11. Kello 16.40 lähtien iltaan kello 20.29 mennessä poliisipartiot kirjailivat mm. seuraavaa:

Tampereella Hämeenkadulla sijaitsevassa tavaratalossa 34-vuotias mies oli vartijoiden mukaan ottanut hyllystä hiustenhoitotuotteita ja käyttänyt niitä hiuksiinsa. Vartijat olivat ottaneet miehen kiinni ja mies oli kertonut, että hänellä ei ollut varaa maksaa tuotteita. Tuotteet eivät olleet enää myyntikuntoisia. Poliisille selvisi, että miehellä oli 12 kappaletta aikasempia näpistyksiä vuoden sisään.

Parkanossa Parkanontiellä sijaitsevalla kirpputorilla asioi noin 70-vuotias mies. Mies oli mennyt kirpputorimyymälään ja teippirullien luokse. Tämän jälkeen mies meni teipit kädessään kameroiden katvealueelle ja poistui myymälän tuulikaappiin ostamatta mitään. Henkilökunta pysäytti miehen ja hänen paitansa sisältä löytyi kaksi maalarinteippirullaa.

Tampereella Sammonkadulla tavaratalossa hieman yli 30-vuotias mies oli laittanut jalkaansa myynnissä olleet kengät, repinyt hintalapun pois ja poistunut myymälästä kassalinjan ohi maksamatta tuotetta. Mies oli laittanut myymälässä myös leivonnaisia paperipussiin, mutta jättänyt tuotteet kassalle. Kengät saatiin myyntikuntoisina takaisin.

Tampereella Sammonkadulla tavaratalossa hieman alle 50-vuotias mies otti hälytyslaatikossa olevan älykellon ja laittoi sen paitansa alle. Tämän jälkeen mies meni toiseen hyllyväliin ja poisti kellon hälytyslaatikosta, laittoi tyhjän laatikon hyllyn väliin ja kellon paitansa alle. Poliisipartio puhutti miestä, joka alkuun kiisti varastaneensa kellon, mutta myönsi siirtäneensä kellon toiseen hyllyväliin. Puhutuksen aikana mies kuitenkin kaivoi kellon paitansa sisästä ja antoi sen poliisille.

Tampereella, Lielahdessa tavaratalossa noin 60-vuotias mieshenkilö otti hyllystä ruokatarvikkeita ym. yhteensä yli 140 euron arvosta laittaen ne taskuihinsa ja reppuunsa poistuen kassalinjojen ohi. Vartija otti miehen kiinni. Näpistelijän hallusta saatiin muuten tuotteet myyntikuntoisina takaisin, mutta yli 80 euron sisäfilee jäi myyntikelvottomaksi.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%