Uutiset

Sääksjärven eritasoliittymän kunnostustyöt vaikeuttavat 3-tien ylittävän sillan liikennettä sunnuntaina

today23.11.2019

share close

Sääksjärven eritasoliittymän kunnostustyöt aiheuttavat huomenna sunnuntaina poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä erityisesti Ruskontien ja Sääksjärventien käyttäjille. Syynä on Vikkiniityn risteyssillalla tehtävät sillan liikuntasaumatyöt.  Tienkäyttäjiä ohjeistetaan hyödyntämään liikennejärjestelyiden aikaan muuta paikallista tieverkkoa, jos sillan kunnostus estää liikkumisen.

Sunnuntaina 24.11. klo 07–22 moottoritien ylittävän Vikkiniityn risteyssillan etelän puoleinen ajokaista, eli ajosuunta Sääksjärveltä Hervantaan, on suljettuna. Tällöin liikenne joutuu kiertämään joko moottoritiellä olevan Kuljun eritasoliittymän kautta, tai Tampereentietä (Maantie 130) ja paikallista katuverkkoa hyödyntäen. Hitaat ajoneuvot kuten mopot, mopoautot ja traktorit ohjataan katuverkkoa hyödyntäen Hervannan suuntaan Höytämön kautta, ja Tampereen suuntaan Tampereentietä pitkin.

Samana sunnuntaina 24.11. noin klo 22–02 joudutaan sulkemaan vielä uudelleen moottoritien ylittävän Vikkiniityn risteyssillan pohjoisen puoleinen ajokaista, eli ajosuunta Hervannasta Sääksjärvelle. Tällöin viimeistellään edellisenä sunnuntaina tehtyjä töitä. Liikenne joutuu kiertämään kohteesta riippuen joko moottoritiellä olevan Lahdesjärven eritasoliittymän kautta tai paikallista katuverkkoa hyödyntäen.

Vikkiniityn risteyssillan kunnostustyöt eivät vaikuta moottoritien ramppien kautta kulkeviin linja-autoreitteihin.

Kirjoittaja: Joonas Piiroinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%