Uutiset

Poliisilla vilkas viikonloppu rattijuoppojen ja taksien kanssa.

Poliisilla vilkas viikonloppu rattijuoppojen ja taksien kanssa.

Viikonlopun aikana rattijuopot työllistivät poliisia taas eri puolilla pirkanmaata, mm Sastamalassa Valkeakoskella. Virroilla Poliisipartio pysäytti Virtaintiellä henkilöauton. Seulonta-alkometri kertoi ajoneuvon kuljettajan olevan päihtynyt. Ajoneuvon omistaja oli matkustajana autossa. Lisäksi auto oli poistettu liikennekäytöstä ja se oli katsastamaton. Ajoneuvon kuljettajaa vuonna 2000 syntynyttä tamperelaismiestä epäillään rattijuopumuksesta. Kyydissä ollutta vuonna 1998 syntynyttä nokialaismiestä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Lisäksi poliisi suoritti viikonlopun aikana taksien valvontaa yhteisoperaatiossa, Verohallinnon, talousrikososaston sekä Traficomin kanssa. Pääosin Tampereella ja Pirkkalassa tarkastetuilla takseilla olivat paperit ja luvat kunnossa, mutta pienten rikkeiden määrä yllätti viranhaltijat, kuten se että luvanhaltijan nimi tai hinnasto ei ollut selkeästi ja helposti löydettävissä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>