Uutiset

Poliisilla vilkas viikonloppu rattijuoppojen ja taksien kanssa.

today25.11.2019

share close

Viikonlopun aikana rattijuopot työllistivät poliisia taas eri puolilla pirkanmaata, mm Sastamalassa Valkeakoskella. Virroilla Poliisipartio pysäytti Virtaintiellä henkilöauton. Seulonta-alkometri kertoi ajoneuvon kuljettajan olevan päihtynyt. Ajoneuvon omistaja oli matkustajana autossa. Lisäksi auto oli poistettu liikennekäytöstä ja se oli katsastamaton. Ajoneuvon kuljettajaa vuonna 2000 syntynyttä tamperelaismiestä epäillään rattijuopumuksesta. Kyydissä ollutta vuonna 1998 syntynyttä nokialaismiestä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Lisäksi poliisi suoritti viikonlopun aikana taksien valvontaa yhteisoperaatiossa, Verohallinnon, talousrikososaston sekä Traficomin kanssa. Pääosin Tampereella ja Pirkkalassa tarkastetuilla takseilla olivat paperit ja luvat kunnossa, mutta pienten rikkeiden määrä yllätti viranhaltijat, kuten se että luvanhaltijan nimi tai hinnasto ei ollut selkeästi ja helposti löydettävissä.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%