Uutiset

Nuoret mukaan pirkanmaan liiton toimintaan

today26.11.2019

share close

Pirkanmaan liitto vahvistaa nuorten osallistumista maakunnalliseen valmisteluun ja päätöksentekoon. Nuorten panos tuo valmisteluun mm. entistä vahvempaa tulevaisuusnäkökulmaa ja toisaalta tarjoaa nuorille itselleen mielekkäitä maakuntatason vaikuttamismahdollisuuksia.

Pirkanmaan liiton ja Nuorten ääni Pirkanmaalla -hankkeen välillä on syksyn mittaan käyty keskusteluja mahdollisuudesta hyödyntää nuorten näkemyksiä erilaisissa olemassa olevissa valmistelutoimielimissä ja – prosesseissa.

Ensi vaiheessa nuorten asiantuntemusta hyödynnetään Pirkanmaan maakuntahallituksen ympäristö- ja ilmastojaostossa, Pirkanmaan koulutusryhmässä sekä alueen SOTE-valmistelussa. Jatkossa nuorten osallistumista vahvistetaan myös maakunnallisessa liikennejärjestelmätyössä ja maakunnan muissa suunnitteluprosesseissa.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%