Uutiset

Nuoret mukaan pirkanmaan liiton toimintaan

Nuoret mukaan pirkanmaan liiton toimintaan

Pirkanmaan liitto vahvistaa nuorten osallistumista maakunnalliseen valmisteluun ja päätöksentekoon. Nuorten panos tuo valmisteluun mm. entistä vahvempaa tulevaisuusnäkökulmaa ja toisaalta tarjoaa nuorille itselleen mielekkäitä maakuntatason vaikuttamismahdollisuuksia.

Pirkanmaan liiton ja Nuorten ääni Pirkanmaalla -hankkeen välillä on syksyn mittaan käyty keskusteluja mahdollisuudesta hyödyntää nuorten näkemyksiä erilaisissa olemassa olevissa valmistelutoimielimissä ja - prosesseissa.

Ensi vaiheessa nuorten asiantuntemusta hyödynnetään Pirkanmaan maakuntahallituksen ympäristö- ja ilmastojaostossa, Pirkanmaan koulutusryhmässä sekä alueen SOTE-valmistelussa. Jatkossa nuorten osallistumista vahvistetaan myös maakunnallisessa liikennejärjestelmätyössä ja maakunnan muissa suunnitteluprosesseissa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>