Uutiset

Poliisilla kädet täynnä töitä

today27.11.2019

share close

YLÖJÄRVI

Hätäkeskukseen ilmoitettiin ojaan suistuneesta kuorma-autosta. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle, pelastuslaitos oli jo nostanut kuorma-auton ojasta. Kuorma-auton kuljettaja, vuonna 1979 syntynyt mies kertoi poliisille, että oli ajamassa Ylöjärventietä Viljakkalasta Ylöjärveä kohti. Matkalla hän havaitsi edessään ajoneuvoyhdistelmän, joka oli hänen kaistallaan. Hän joutui ohjaamaan ajoneuvonsa ojaan estääkseen törmäyksen. Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja kertoi poliisille, että oli ajanut ohi risteyksestä, mistä hänen piti kääntyä ja peruutti takaisin. Tällaista tapahtumasarjaa tutkitaan ja selvitellään liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

TAMPERE

Poliisipartio pysäytti aamuvarhain liikennetarkastukseen henkilöauton Lempääläntiellä. Autoa kuljetti 1990 vuonna syntynyt mies. Miehelle suoritettiin seulonta-alkometrikoe sekä huumausainepikatesti, joista jälkimmäinen näytti positiivista. Tapausta tutkitaan rattijuopumuksena sekä huumausaineen käyttörikoksena.

KANGASALA

Hätäkeskus ilmoitti peräänajo-onnettomuudesta Torikadulla. Mieskuljettajan ohjaama ajoneuvo oli kääntymässä Torikadulta vasemmalle, jolloin hänen autonsa perään törmäsi perässä tullut ajoneuvo. Perään ajaneen auton mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen lukeman. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä rattijuopumuksena.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%