Uutiset

Poliisilla kädet täynnä töitä

Poliisilla kädet täynnä töitä

YLÖJÄRVI

Hätäkeskukseen ilmoitettiin ojaan suistuneesta kuorma-autosta. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle, pelastuslaitos oli jo nostanut kuorma-auton ojasta. Kuorma-auton kuljettaja, vuonna 1979 syntynyt mies kertoi poliisille, että oli ajamassa Ylöjärventietä Viljakkalasta Ylöjärveä kohti. Matkalla hän havaitsi edessään ajoneuvoyhdistelmän, joka oli hänen kaistallaan. Hän joutui ohjaamaan ajoneuvonsa ojaan estääkseen törmäyksen. Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja kertoi poliisille, että oli ajanut ohi risteyksestä, mistä hänen piti kääntyä ja peruutti takaisin. Tällaista tapahtumasarjaa tutkitaan ja selvitellään liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

TAMPERE

Poliisipartio pysäytti aamuvarhain liikennetarkastukseen henkilöauton Lempääläntiellä. Autoa kuljetti 1990 vuonna syntynyt mies. Miehelle suoritettiin seulonta-alkometrikoe sekä huumausainepikatesti, joista jälkimmäinen näytti positiivista. Tapausta tutkitaan rattijuopumuksena sekä huumausaineen käyttörikoksena.

KANGASALA

Hätäkeskus ilmoitti peräänajo-onnettomuudesta Torikadulla. Mieskuljettajan ohjaama ajoneuvo oli kääntymässä Torikadulta vasemmalle, jolloin hänen autonsa perään törmäsi perässä tullut ajoneuvo. Perään ajaneen auton mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen lukeman. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä rattijuopumuksena.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>