Uutiset

Alusvaatenäpistys johti suuremman tavaramäärän jäljille

Alusvaatenäpistys johti suuremman tavaramäärän jäljille

Tampereen Lielahdessa sijaitsevassa liikkeessä asioi kaksi 1980-luvulla syntynyttä miestä keskiviikkona hieman ennen klo 21. Toinen miehistä oli ottanut liikkeen hyllystä haltuunsa handsfree-laitteen ja mennyt sovituskoppiin. Sovituskopissa mies rikkoi tuotteen paketin ja kätki tuotteen taskuunsa.
Toinen miehistä otti haltuunsa kaksi muistitikkua ja suuntasi vaateosastolle. Vaateosastolla mies avasi muistitikkujen myyntipakkaukset ja kätki tikut taskuunsa.
Molemmat miehet ohittivat kassalinjan kätkettyjä tuotteita maksamatta ja heidät otettiin vartijan toimesta tuulikaapissa kiinni.

Vuonna 1996 syntynyt nainen oli asiakkaana Kangasalan Suoramalla sijaitsevassa liikkeessä. Liikkeen vartija havaitsi, kun nainen kätki alusvaateosastolla paidan hameensa alle. Vartija otti naisen kiinni kassalinjan jälkeen tämän jätettyä kätketyn paidan maksamatta. Paikalle hälytetty poliisipartio sai selvitettyä, että nainen oli anastanut paidan lisäksi muitakin vaatteita, suihkusaippuan, shampoon, hiusgeelin ja deodorantin. Naisen kontolla on kuusi aiempaakin omaisuusrikosta vuoden sisällä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>