Uutiset

Kangasalla ensi kesänä Reidar Särestöniemen näyttely

Kangasalla ensi kesänä Reidar Särestöniemen näyttely

Kangasala-talon Kimmo Pyykkö -taidemuseossa nähdään vuoden 2020 kesänä lappilaisen taiteilijan Reidar Särestöniemen näyttely. Reidar Särestöniemi (1925 -1981) ) eli ja työskenteli koko elämänsä opintoja lukuun ottamatta Kittilässä. Reidar Särestöniemi on tunnettu värikylläisistä, vahvoista ekspressionistisista ja kokeellisistakin teoksista, joiden aiheena ovat lappilaisen maiseman jänkät, tunturit, joenmutkat, sekä eläin- ja fantasiahahmot, kuten porot, pässit, ilvekset, riekot, hylkeet ja taivaanjaarat. Reidar Särestöniemen näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa avautuu 6.6.2020.

Vuoden alussa museossa on esillä Graffitikulttuurista ja katutaiteesta ammentavan kuvataiteilija Jussi TwoSevenin näyttely, joka avaa tammikuun 25. päivä vuoden 2020 Kimmo Pyykkö -taidemuseossa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>