Uutiset

TAKK sai lisää rahoitusta lähihoitajien koulutukseen

TAKK sai lisää rahoitusta lähihoitajien koulutukseen

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi kaikkiaan 12 miljoonaa euroa osaavan työvoiman saatavuuden helpottamiseksi, erityisesti lähihoitajakoulutuksen lisäämiseen. Rahoituksella lisätään 1 377 opiskelijavuotta, joista 500 lähihoitajakoulutukseen. Rahoitusta myönnettiin valtakunnallisesti yhteensä 36 koulutuksen järjestäjälle.

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK sai 30 opiskelijavuotta lähihoitajakoulutuksen lisäämiseen, erityispainotuksena ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen. Lisärahoituksella koulutetaan sekä uusia lähihoitajia että täydennyskoulutetaan valmiita lähihoitajia.

Pirkanmaalla on jatkuva pula lähihoitajista. TAKK on järjestänyt yhteistyössä TE-toimiston kanssa rekrytoivia koulutuksia mm. alueen kunnille, Esperi Oy:lle ja Attendolle. Tarve rekrytointeihin on edelleen suuri ja uusia koulutuksia suunnitellaan aloitettaviksi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>