Uutiset

TAKK sai lisää rahoitusta lähihoitajien koulutukseen

today28.11.2019

share close

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi kaikkiaan 12 miljoonaa euroa osaavan työvoiman saatavuuden helpottamiseksi, erityisesti lähihoitajakoulutuksen lisäämiseen. Rahoituksella lisätään 1 377 opiskelijavuotta, joista 500 lähihoitajakoulutukseen. Rahoitusta myönnettiin valtakunnallisesti yhteensä 36 koulutuksen järjestäjälle.

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK sai 30 opiskelijavuotta lähihoitajakoulutuksen lisäämiseen, erityispainotuksena ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen. Lisärahoituksella koulutetaan sekä uusia lähihoitajia että täydennyskoulutetaan valmiita lähihoitajia.

Pirkanmaalla on jatkuva pula lähihoitajista. TAKK on järjestänyt yhteistyössä TE-toimiston kanssa rekrytoivia koulutuksia mm. alueen kunnille, Esperi Oy:lle ja Attendolle. Tarve rekrytointeihin on edelleen suuri ja uusia koulutuksia suunnitellaan aloitettaviksi.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%