Uutiset

Karjalainen, Kemiläinen ja Suomi nimettiin maajoukkueeseen

today2.12.2019

share close

Miesten Euro Hockey Tour jatkuu joulukuussa Venäjän turnauksella. Leijonien ensimmäinen pelipaikka on Tshekin Plzen torstaina 12.12., lauantaina pelataan Moskovassa, jossa aamupäiväottelussa vastaan asettuu Ruotsi. Sunnuntaina 15.12. Suomi kohtaa Pietarin stadionottelussa Venäjän.

Suomen joukkue Venäjän EHT-turnauksessa (Channel One Cup):

Maalivahdit: Olkinuora Jussi (Admiral Vladivostok), Laurikainen Eetu (JYP)

Puolustajat: Eronen Elmeri (HPK), Friman Niklas (HPK), Kemiläinen Valtteri (Tappara), Koivisto Miika (Växjö Lakers HC), Lindbohm Petteri (Lausanne HC), Melart Ilari (Växjö Lakers HC), Niemelä Mikko (Kärpät), Pokka Ville (Avangard Omsk), Reunanen Tarmo (Lukko), Seppälä Mikael (KalPa)

Hyökkääjät: Aaltonen Miro (HK Vitjaz), Björninen Hannes (Pelicans), Ikonen Henri (Jokerit), Karjalainen Jere (Tappara), Lammikko Juho (Kärpät), Nättinen Julius (JYP), Paajanen Otto (HIFK), Palmu Petrus (JYP), Puljujärvi Jesse (Kärpät), Puustinen Valtteri (HPK), Sallinen Jere (HIFK), Savinainen Veli-Matti (Jokerit), Siikonen Miska (JYP), Suomi Eemeli (Ilves), Turunen Teemu (HIFK)

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%