Uutiset

Karjalainen, Kemiläinen ja Suomi nimettiin maajoukkueeseen

Karjalainen, Kemiläinen ja Suomi nimettiin maajoukkueeseen

Miesten Euro Hockey Tour jatkuu joulukuussa Venäjän turnauksella. Leijonien ensimmäinen pelipaikka on Tshekin Plzen torstaina 12.12., lauantaina pelataan Moskovassa, jossa aamupäiväottelussa vastaan asettuu Ruotsi. Sunnuntaina 15.12. Suomi kohtaa Pietarin stadionottelussa Venäjän.

Suomen joukkue Venäjän EHT-turnauksessa (Channel One Cup):

Maalivahdit: Olkinuora Jussi (Admiral Vladivostok), Laurikainen Eetu (JYP)

Puolustajat: Eronen Elmeri (HPK), Friman Niklas (HPK), Kemiläinen Valtteri (Tappara), Koivisto Miika (Växjö Lakers HC), Lindbohm Petteri (Lausanne HC), Melart Ilari (Växjö Lakers HC), Niemelä Mikko (Kärpät), Pokka Ville (Avangard Omsk), Reunanen Tarmo (Lukko), Seppälä Mikael (KalPa)

Hyökkääjät: Aaltonen Miro (HK Vitjaz), Björninen Hannes (Pelicans), Ikonen Henri (Jokerit), Karjalainen Jere (Tappara), Lammikko Juho (Kärpät), Nättinen Julius (JYP), Paajanen Otto (HIFK), Palmu Petrus (JYP), Puljujärvi Jesse (Kärpät), Puustinen Valtteri (HPK), Sallinen Jere (HIFK), Savinainen Veli-Matti (Jokerit), Siikonen Miska (JYP), Suomi Eemeli (Ilves), Turunen Teemu (HIFK)

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>