Uutiset

Kämmenniemen lähitorille etsitään nimeä kilpailun avulla

Kämmenniemen lähitorille etsitään nimeä kilpailun avulla

Tampereella Teiskon Kämmenniemeen ollaan luomassa lähitoria. Lähitori on alueensa näköinen kylätalo, joka tarjoaa palveluja ja tapahtumia, monipuolista neuvontaa ja ohjausta sekä paikan erilaisille kohtaamisille ja kokeiluille. Kämmenniemen kirjaston, koulun ja nuorisokeskuksen yhteyteen tulevalle lähitorille haetaan nyt nimeä.

Nimeä voi ehdottaa verkossa osoitteessa www.tampere.fi/alueellisetpalvelut 31.12.2019 saakka tai Teiskon joulumarkkinoilla Kämmenniemen koululla (Paavolantie 4) sunnuntaina 8.12.2019 klo 12–15. Joulumarkkinoilla 30 ensimmäiselle nimikilpailuun osallistuneelle on luvassa jumppakuminauha.

Kämmenniemen lähitori-kylätaloa luodaan hankkeessa, jossa kehitetään Tampereen maaseutualueelle Teiskoon uusia ja uudenlaisia palveluja, toimintaa ja kohtaamisia. Hanke toteuttaa osaltaan kaupunginhallituksen linjaamaa tulevaisuuden palvelumallia alueellisista hyvinvointikeskuksista ja lähitoreista.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>