Uutiset

Liukas keli pääsi yllättämään pakettiauton kuljettajan koirineen Ikaalisissa.

today3.12.2019

share close

Liikenneturvallisuuden vaarantaminen, Ikaalinen 2.12. klo 16.00

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, että pakettiauto on suistunut kyljelleen ojaan 3-tiellä Ikaalisissa. Autoa kuljettanut vuonna -60 syntynyt mies oli menettänyt pakettiautonsa hallinnan ohituskaistojen jälkeen jäisellä tienpinnalla ja päätynyt kulkusuunnassaan oikealle ojaan. Mies puhalsi nollat poliisin alkometriin. Mies kertoi poliisipartiolle, että pakettiauto oli pyörähtänyt jäisellä tiellä kaksi kertaa pyörillään ympäri ja luisunut tämän jälkeen perä edellä ojaan. Ojanpenkka oli ollut niin jyrkkä, että auto oli kaatunut kuljettajanpuoleiselle kyljelleen. Mies ei ollut oman kertomansa mukaan loukannut itseään ulosajossa. Ambulanssi kävi tarkastamassa miehen voinnin tapahtumapaikalla. Miehellä kyydissä olleet kaksi koiraa selvisivät myös säikähdyksellä ulosajosta. Miestä epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%