Uutiset

Liukas keli pääsi yllättämään pakettiauton kuljettajan koirineen Ikaalisissa.

Liukas keli pääsi yllättämään pakettiauton kuljettajan koirineen Ikaalisissa.

Liikenneturvallisuuden vaarantaminen, Ikaalinen 2.12. klo 16.00

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, että pakettiauto on suistunut kyljelleen ojaan 3-tiellä Ikaalisissa. Autoa kuljettanut vuonna -60 syntynyt mies oli menettänyt pakettiautonsa hallinnan ohituskaistojen jälkeen jäisellä tienpinnalla ja päätynyt kulkusuunnassaan oikealle ojaan. Mies puhalsi nollat poliisin alkometriin. Mies kertoi poliisipartiolle, että pakettiauto oli pyörähtänyt jäisellä tiellä kaksi kertaa pyörillään ympäri ja luisunut tämän jälkeen perä edellä ojaan. Ojanpenkka oli ollut niin jyrkkä, että auto oli kaatunut kuljettajanpuoleiselle kyljelleen. Mies ei ollut oman kertomansa mukaan loukannut itseään ulosajossa. Ambulanssi kävi tarkastamassa miehen voinnin tapahtumapaikalla. Miehellä kyydissä olleet kaksi koiraa selvisivät myös säikähdyksellä ulosajosta. Miestä epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>