Ylöjärvellä nainen humalassa ja kortitta valoylvääseen

Rattijuopumus ym., Ylöjärvi 2.12. klo 20.55

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus jalkakäytävää pitkin ajaneesta henkilöautosta, joka oli törmännyt valopylvääseen Myllyrinteentiellä Ylöjärvellä. Autosta kuljettajan paikalta noussut nainen oli vaikuttanut päihtyneeltä. Poliisipartion saapuessa paikalle autoa ajanut vuonna -58 syntynyt nainen puhalsi poliisin alkometriin rattijuopumuksen verran. Asian selvittämisen yhteydessä selvisi myös, että nainen on ajokiellossa toistaiseksi. Ambulanssi kävi paikan päällä tarkastamassa naisen voinnin ennen, kun poliisipartio kuljetti hänet Acutaan verikokeisiin. Naista epäillään tässä vaiheessa rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>