Uutiset

Ylöjärvellä nainen humalassa ja kortitta valoylvääseen

Ylöjärvellä nainen humalassa ja kortitta valoylvääseen

Rattijuopumus ym., Ylöjärvi 2.12. klo 20.55

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus jalkakäytävää pitkin ajaneesta henkilöautosta, joka oli törmännyt valopylvääseen Myllyrinteentiellä Ylöjärvellä. Autosta kuljettajan paikalta noussut nainen oli vaikuttanut päihtyneeltä. Poliisipartion saapuessa paikalle autoa ajanut vuonna -58 syntynyt nainen puhalsi poliisin alkometriin rattijuopumuksen verran. Asian selvittämisen yhteydessä selvisi myös, että nainen on ajokiellossa toistaiseksi. Ambulanssi kävi paikan päällä tarkastamassa naisen voinnin ennen, kun poliisipartio kuljetti hänet Acutaan verikokeisiin. Naista epäillään tässä vaiheessa rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>