Uutiset

Takaa-ajo Orivedellä

Takaa-ajo Orivedellä

Orivesi, Kantatie 58 klo 00:50.

Poliisipartio päätti pysäyttää Kangasalan suunnasta kohti Orivettä ajaneen henkilöautoilijan Oriveden ja Kangasalan rajan tuntumassa. Henkilöautoilija ei noudattanut poliisipartion näyttämää pysäytysmerkkiä, vaan lähti pakenemaan huomattavaa ylinopeutta käyttäen kohti Oriveden keskustaa. Pakenevan auton kuljettaja ajoi autonsa lopulta ojaan Keskustien ja KT 58:n risteyksessä. Lukion edustalta otettiin kiinni 1980-luvulla syntynyt ajo-oikeudeton mies, jota epäillään mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Tien pinta oli paikoin erittäin liukas.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>