Uutiset

Tamperelaiset suunnittelijat palkittu maailmalla

today4.12.2019

share close

Pakkausalan maailmanlaajuisen WorldStar -kilpailun voittajat vuodelle 2020 on julkaistu. DS Smithin tamperelaisten suunnittelijoiden Jyrki Valkaman ja Maarit Mäkisen suunnittelema perunapakkaus jatkoi kansainvälistä menestymistään ja saavutti myös WorldStar -voiton jo aiemman pohjoismaisen ScanStar -palkinnon lisäksi.

Voittoisa pakkaus tuo perunan myyntiin uudella tavalla, sillä samalla kun se on kuluttajapakkaus, toimii se myös kuljetuspakkauksena joka saapuu kauppoihin myyntilavoille pakattuna ja on valmiina esille laitettavaksi ilman uudelleen lavausta. Myöskään kuluttajan ei tarvitse pakkausta pakata erikseen kaupasta kotiin kuljettamista varten, sillä siinä on valmiiksi sisäänrakennettuna kantokahva.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%