Uutiset

Tamperelaiset suunnittelijat palkittu maailmalla

Tamperelaiset suunnittelijat palkittu maailmalla

Pakkausalan maailmanlaajuisen WorldStar -kilpailun voittajat vuodelle 2020 on julkaistu. DS Smithin tamperelaisten suunnittelijoiden Jyrki Valkaman ja Maarit Mäkisen suunnittelema perunapakkaus jatkoi kansainvälistä menestymistään ja saavutti myös WorldStar -voiton jo aiemman pohjoismaisen ScanStar -palkinnon lisäksi.

Voittoisa pakkaus tuo perunan myyntiin uudella tavalla, sillä samalla kun se on kuluttajapakkaus, toimii se myös kuljetuspakkauksena joka saapuu kauppoihin myyntilavoille pakattuna ja on valmiina esille laitettavaksi ilman uudelleen lavausta. Myöskään kuluttajan ei tarvitse pakkausta pakata erikseen kaupasta kotiin kuljettamista varten, sillä siinä on valmiiksi sisäänrakennettuna kantokahva.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>