Uutiset

Liiga antoi tuomionsa Ilveksen Mieholle sekä Tappara-puolustajaa taklanneelle Vartiaiselle

Liiga antoi tuomionsa Ilveksen Mieholle sekä Tappara-puolustajaa taklanneelle Vartiaiselle

Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt Ilveksen Panu Mieholle neljän ottelun pelikiellon tiistain 3.12. Jukurit–Ilves-ottelussa tapahtuneesta pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta. Miehon taklaus päätti Jukurien Patrik Puistolan ottelun.

Kurinpitodelegaatio toteaa, että Mieho tulee taklaukseen ilman ylöspäin suuntautuvaa liikettä. Videotallenteen perusteella taklaus osuu ensinnä Puistolaa ylävartaloon, mutta jatkuu sen jälkeen edelleen osuen Puistolaa myös päähän. Delegaatio toteaa, että taklauksessa aiheutuu voimakas osuma Puistolaa päähän, joten kyse on säännössä 124 tarkoitetusta päähän kohdistuneesta taklauksesta. Kurinpitopäätöksen voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

Tapparan Tuukka Mäntylää 3.12. taklannut Lahden Pelicansin Taavi Vartiainen sai omasta taklauksestaan kuuden ottelun pelikiellon. Tämän tapauksen kurinpitopäätös on luettavissa tästä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>