Sekava mies jäi autoineen pellolle jumiin Ikaalisissa - antoi poliisille väärät henkilötiedot, selitti olevansa rautaromun perässä

Poliisi sai torstaina 5.12. klo 15.20  ilmoituksen, että Ikaalisten Myllykartussa on pakettiauto jäänyt pellolle kiinni. Paikalta tavattiin noin 30-vuotias mies. Mies kertoi kierrelleensä ovelta ovelle kyselemässä rautaromua. Mies vaikutti sekavalta ja hänelle suoritettu huumepikatesti osoitti positiivista. Mies antoi ensin poliisille väärät henkilötiedot, mutta poliisi selvitti tietojärjestelmien kautta oikeat tiedot. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja väärän henkilötiedon antamisesta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>