Uutiset

Auto sivuluisuun, ojaan ja lopulta sähkötolppaan.

today9.12.2019

share close

Kello 20.40 tapahtui ulosajo Hämeenkyrössä Kyröspohjantiellä. Henkilöauto oli ajanut Kyröspohjantietä kohti Hämeenkyrön keskustaa. Loivassa kaarteessa noin 100 metriä Nikkari-Tuomisentien risteyksen jälkeen oli kuljettaja menettänyt ajoneuvonsa hallinnan. Ajoneuvo oli ajautunut sivuluisuun ja suistunut sen seurauksena vasen kylki edellä tien oikeanpuoleiseen ojaan. Ulosajo oli päättynyt päin sähkötolppaa. Ajoneuvon kuljettaja vietiin tarkastettavaksi Acutaan.

Eilen kello 19.55 poliisille tuli ilmoitus epäillystä rattijuoposta Leppästensuonkadulla sijaitsevalla tavaratalolla. Poliisipartio havaitsi tuntomerkkeihin sopivan auton ajavan tavaratalon pysäköintialueelle ja pysäytti sen. Kuljettajalle suoritettu alkometripuhallutus antoi nollatuloksen, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Keski-ikäistä naiskuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kello 00.03 parikymppinen mies rikkoi Hämeenkadulla sijaitsevan pubin oven lasin. Useamman hengen porukka oli yrittänyt päästä sisälle pubiin, kun järjestyksenvalvoja oli evännyt heiltä pääsyn liiallisen päihtymystilan vuoksi. Lähtiessään yksi porukkaan kuuluneista miehistä oli potkaissut pubin oven lasin rikki. Tapahtunutta tutkitaan vahingontekona.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%