Uutiset

Auto sivuluisuun, ojaan ja lopulta sähkötolppaan.

Auto sivuluisuun, ojaan ja lopulta sähkötolppaan.

Kello 20.40 tapahtui ulosajo Hämeenkyrössä Kyröspohjantiellä. Henkilöauto oli ajanut Kyröspohjantietä kohti Hämeenkyrön keskustaa. Loivassa kaarteessa noin 100 metriä Nikkari-Tuomisentien risteyksen jälkeen oli kuljettaja menettänyt ajoneuvonsa hallinnan. Ajoneuvo oli ajautunut sivuluisuun ja suistunut sen seurauksena vasen kylki edellä tien oikeanpuoleiseen ojaan. Ulosajo oli päättynyt päin sähkötolppaa. Ajoneuvon kuljettaja vietiin tarkastettavaksi Acutaan.

Eilen kello 19.55 poliisille tuli ilmoitus epäillystä rattijuoposta Leppästensuonkadulla sijaitsevalla tavaratalolla. Poliisipartio havaitsi tuntomerkkeihin sopivan auton ajavan tavaratalon pysäköintialueelle ja pysäytti sen. Kuljettajalle suoritettu alkometripuhallutus antoi nollatuloksen, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Keski-ikäistä naiskuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kello 00.03 parikymppinen mies rikkoi Hämeenkadulla sijaitsevan pubin oven lasin. Useamman hengen porukka oli yrittänyt päästä sisälle pubiin, kun järjestyksenvalvoja oli evännyt heiltä pääsyn liiallisen päihtymystilan vuoksi. Lähtiessään yksi porukkaan kuuluneista miehistä oli potkaissut pubin oven lasin rikki. Tapahtunutta tutkitaan vahingontekona.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>