Uutiset

Henkilöauto törmäsi Hämeenkyrössä rekan nokkaan - onnettomuudessa kuoli pirkanmaalainen mies

Henkilöauto törmäsi Hämeenkyrössä rekan nokkaan - onnettomuudessa kuoli pirkanmaalainen mies

Poliisi sai ilmoituksen maanantain vastaisena yönä kello 00.30 jälkeen rekan ja henkilöauton nokkakolarista Hämeenkyrössä Tampereentiellä. Tapahtumapaikalla selvisi, että yhdistelmäajoneuvon kuljettaja oli ajamassa Tampereen suuntaan, kun Tampereen suunnasta tullut henkilöauto oli siirtynyt vastaantulevan liikenteen kaistalle ja törmännyt  rekan etuosaan henkilöauton mennessä ainakin osittain törmäyksen johdosta rekan alle. Henkilöautoa kuljettanut pirkanmaalainen mies menehtyi törmäyksen seurauksena. Henkilöautossa ei ollut matkustajia. Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksen yhteydessä. Poliisi tutkii tapahtumaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>