Uutiset

Puhelimen myyntitilanne muuttui ryöstöksi hervannassa.

Puhelimen myyntitilanne muuttui ryöstöksi hervannassa.

Tampereella eilen klo 17:05 hervannassa tehtiin kauppaa matkapuhelimesta. Miehen saadessaan puhelimen käteensä tämä oli alkanut uhkailemaan ja huitomaan ruuvimeisselillä kahta puhelinta myymään tullutta henkilöä. Tämän jälkeen  uhkailija juoksi karkuun puhelin matkassaan. Hetkeä myöhemmin paikalle saapuneet poliisipartiot tavoittivat matkapuhelimen anastaneen miehen Hervannan kirkon läheisyydestä. Miestä epäillään ryöstöstä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>