Uutiset

Roxetten laulaja Marie Fredriksson on kuollut

Roxetten laulaja Marie Fredriksson on kuollut

Marie Fredriksson on kuollut  61 vuoden iässä, uutisoivat ruotsalaismediat. Roxetten laulajana koko musiikkimaailman tietoisuuteen 80- ja 90-lukujen taitteessa noussut Fredriksson kärsi aivokasvaimesta. Ensimmäisen kerran Fredrikssonin kerrottiin taistelevan kasvaimen aiheuttamien oireiden kanssa jo 2000-luvun alussa. Laulaja toipui, kunnes vuonna 2016 Fredrikssonin terveyden uudelleen heikennyttyä Roxette lopetti keikkailun.

Myös mittavan soolouran tehnyt laulaja kuoli ruotsalaismedioiden mukaan maanantaina 9.12. Vuonna 1958 syntynyt Fredriksson perusti yhdeksi maailman suosituimmista yhtyeistä nousseen Roxetten Per Gesslen kanssa vuonna 1986.

Roxette tunnetaan mm. hiteistään The Look, Joyride, Sleeping In My Car ja Listen To Your Heart.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>