Uutiset

Nick Kellogg Pyrintöön

today11.12.2019

share close

Pyrintö on löytänyt korvaajan LJ Roselle, jonka sopimus purettiin kaksi viikkoa sitten. Pyrinnön takakenttää saapuu vahvistamaan Lapuan Kobrista kaudelta 2017-18 tuttu Nick Kellogg. 27-vuotias amerikkalainen saapuu Suomeen todennäköisesti myöhemmin tällä viikolla.

190-senttinen Kellogg pelasi yliopistouransa Ohion yliopistossa keräten viimeisellä kaudellaan 15.5 pistettä, 3.6 levypalloa ja 2.9 syöttöä. Kellogg kuului joukkueen aloitusviisikkoon kaikissa 37 pelaamassaan ottelussa ja peliaikaa kertyi 32 minuuttia ottelua kohden.

Yliopistouransa jälkeen Kellogg aloitti ammattilaisuransa Georgiassa kaudella 2014-2015. Kaudella 2017-2018 Kellogg sai ensikosketuksensa Korisliigaan, kun mies saapui kesken kauden Lapuan Kobriin. Pelaamissaan 15 ottelussa Kellogg tilastoi komeat 20 pistettä, 4.4 levypalloa ja 4.3 syöttöä ottelua kohden. Kellogg takoi mm. KTP Basketia vastaan huimat 45 pistettä heti toisessa pelissään Lapualla. Onnistuneen Korisliiga-visiitin jälkeen Kellogg suuntasi Ranskan Pro B-liigaan Paris Basketballin riveihin. Kovatasoisessa Pro B:ssä mies kirjautti viime kaudella tehot 7.5 pistettä, 2 levypalloa ja 1.4 syöttöä pelaten yhteensä 33 ottelua.

”Etsimme aktiivisesti Rosen tilalle pelaajaa, joka on joko pelannut syksyllä jossain tai ennestään tuttu ja mahdollisesti pelannut Suomessa. Näiden perusteella päädyimme lopulta Nickiin. Selvitimme taustoja sekä Lapualta, että Ranskasta ja puhuin pelaajan itsensä kanssa pari puhelua. Nick tuo meille uudenlaisen vaihtoehdon hyökkäykseen ja auttaa meitä varmasti myös puolustuspäässä. Hän pystyy pelaamaan pelipaikkoja 1-2 ja puolustamaan vähintäänkin näitä samoja pelipaikkoja.”, Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen kommentoi uutta takapelaajaansa.

Pyrinnön seuraava ottelu pelataan keskiviikkona 18.joulukuuta, kun Pyynikin parketille saapuu BC Nokia.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%