Uutiset

Taksimatkustajaa epäillään rattijuopumuksesta.

Taksimatkustajaa epäillään rattijuopumuksesta.

Tampereella klo 22.30 taksin kyydissä etumatkustajan paikalla istunut vuonna -78 syntynyt mies oli Teiskontiellä tarttunut kaksi kertaa taksin ohjauspyörään ja kääntänyt sitä. Taksin kuljettaja oli saanut ajoneuvon hallintaansa ja pysäyttänyt auton. Kuljettaja oli noussut autosta soittaakseen hätäkeskukseen, jolloin matkustaja oli tönäissyt kuljettajaa kaksi kertaa molemmin käsin rintaan. Matkustajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin reilusti yli törkeän rattijuopumuksen verran. Matkustajana ollutta miestä epäillään tässä vaiheessa törkeästä rattijuopumuksesta, koska hän oli päihtyneenä tarttunut ajoneuvon hallintalaitteisiin ajon aikana. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänet otettiin kiinni rikosperusteisesti.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>