Uutiset

Taksimatkustajaa epäillään rattijuopumuksesta.

today12.12.2019

share close

Tampereella klo 22.30 taksin kyydissä etumatkustajan paikalla istunut vuonna -78 syntynyt mies oli Teiskontiellä tarttunut kaksi kertaa taksin ohjauspyörään ja kääntänyt sitä. Taksin kuljettaja oli saanut ajoneuvon hallintaansa ja pysäyttänyt auton. Kuljettaja oli noussut autosta soittaakseen hätäkeskukseen, jolloin matkustaja oli tönäissyt kuljettajaa kaksi kertaa molemmin käsin rintaan. Matkustajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin reilusti yli törkeän rattijuopumuksen verran. Matkustajana ollutta miestä epäillään tässä vaiheessa törkeästä rattijuopumuksesta, koska hän oli päihtyneenä tarttunut ajoneuvon hallintalaitteisiin ajon aikana. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänet otettiin kiinni rikosperusteisesti.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%