Uutiset

Tampereen Messut ostaa Suomen Tapahtumatuotannon

Tampereen Messut ostaa Suomen Tapahtumatuotannon

Tampereen Messut Oy ostaa Suomen Tapahtumatuotannon liiketoiminnan vuoden 2020 alusta alkaen. Suomen Tapahtumatuotanto sulautuu osaksi Tampereen Messujen omaa Finland Events -tapahtumatoimistoa, joka järjestää erilaisia tapahtumia Tampereen seudulla ja ympäri Suomen.

Vuonna 2000 perustettu yritystapahtumiin erikoistunut Suomen Tapahtumatuotanto sulautuu liiketoimintakaupan myötä osaksi Tampereen Messujen omaa Finland Events -tapahtumatoimistoa ja sitä kautta Tampereen Messut -konsernia 1.1.2020 alkaen.

- On upeaa saada merkittävä ja tunnettu pirkanmaalainen tapahtumajärjestäjä Suomen Tapahtumatuotanto osaksi Finland Eventsiä ja Tampereen Messut -konsernia. Uskomme vahvasti tapahtuma-alan kasvuun ja valoisaan tulevaisuuteen, mistä tämä yrityskauppa on yhtenä osoituksena, toteaa Tampereen Messut -konsernin toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

– Yrittäjävuosien jälkeen tuntuu hyvältä löytää kotipesä menestyvästä konsernista, jonka toiminnot ja laajuus mahdollistavat sen, että itse saamme jatkossa keskittyä olennaiseen eli tapahtumien järjestämiseen. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tilat merkitsevät meille myös omaa tapahtuma-alustaa, joka aiemmin on puuttunut, Suomen Tapahtumatuotannon perustaja ja yrittäjä Marco Äijälä kertoo tiedotteessa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>