Uutiset

Tampereen Messut ostaa Suomen Tapahtumatuotannon

today12.12.2019

share close

Tampereen Messut Oy ostaa Suomen Tapahtumatuotannon liiketoiminnan vuoden 2020 alusta alkaen. Suomen Tapahtumatuotanto sulautuu osaksi Tampereen Messujen omaa Finland Events -tapahtumatoimistoa, joka järjestää erilaisia tapahtumia Tampereen seudulla ja ympäri Suomen.

Vuonna 2000 perustettu yritystapahtumiin erikoistunut Suomen Tapahtumatuotanto sulautuu liiketoimintakaupan myötä osaksi Tampereen Messujen omaa Finland Events -tapahtumatoimistoa ja sitä kautta Tampereen Messut -konsernia 1.1.2020 alkaen.

– On upeaa saada merkittävä ja tunnettu pirkanmaalainen tapahtumajärjestäjä Suomen Tapahtumatuotanto osaksi Finland Eventsiä ja Tampereen Messut -konsernia. Uskomme vahvasti tapahtuma-alan kasvuun ja valoisaan tulevaisuuteen, mistä tämä yrityskauppa on yhtenä osoituksena, toteaa Tampereen Messut -konsernin toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

– Yrittäjävuosien jälkeen tuntuu hyvältä löytää kotipesä menestyvästä konsernista, jonka toiminnot ja laajuus mahdollistavat sen, että itse saamme jatkossa keskittyä olennaiseen eli tapahtumien järjestämiseen. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tilat merkitsevät meille myös omaa tapahtuma-alustaa, joka aiemmin on puuttunut, Suomen Tapahtumatuotannon perustaja ja yrittäjä Marco Äijälä kertoo tiedotteessa.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%