Uutiset

Kiukkuisia kriminaaleja kaupoissa

Kiukkuisia kriminaaleja kaupoissa

Valkeakoski Särpimäenkatu 12.12.2019 klo 10.10

Hätäkeskus ilmoitti poliisille päihtyneestä henkilöstä liiketiloissa Valkeakoskella. Tapahtumapaikalta poliisipartio tapasi heille ennestään tutun ja päihtyneen vuonna 1980 syntyneen valkeakoskelaismiehen. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi huumausaineita ja teräaseita. Miestä epäillään huumausainerikoksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Tampere Hämeenkatu 12.12.2019 klo 17.08

Hätäkeskus ilmoitti poliisille, että vartijat ovat ottaneet kiinni Tampereella Hämeenkadulla sijaitsevassa kauppaliikkeessä aggressiivisen näpistelijän. Tapahtumapaikalta poliisipartio tapasi raudoitetun miehen. Vartijat kertoivat miehen yrittäneen varastaa kaupasta tuotteita. Vartijoiden ottaessa varasta kiinni, oli varas ruvennut vastustamaan toimenpidettä rimpuilemalla ja potkimalla. Poliisipartio otti miehen kiinni ja kuljetti poliisiasemalle. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta ja puukko. Vuonna 1971 syntynyttä tamperelaismiestä epäillään näpistyksen yrityksestä, huumausaineen käyttörikoksesta, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Tampere Kylmäsuonkatu 12.12.2019 klo 17.12

Hätäkeskus ilmoitti poliisille vartijan ottaneen näpistelijän kiinni Tampereen Hervannassa kauppaliikkeessä. Tapahtumapaikalta poliisipartio tapasi raudoitetun varkaan vartijoiden hallusta. Vartijat kertoivat varkaan keränneen tuotteita liikekeskuksen kauppaliikkeestä ja poistuneen liikkeestä maksamatta tuotteita. Vartijan mennessä selvittämään asiaa oli varas lähtenyt juosten karkuun. Kiinnioton yhteydessä varas oli lyönyt vartijaa. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä varkaan hihasta löytyi veitsi. Poliisipartio vei miehen poliisiasemalle. Vuonna 1991 syntynyttä tamperelaismiestä epäillään näpistyksestä, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Tampere Pietilänkatu 12.12.2019 klo 18.10

Hätäkeskus ilmoitti poliisille aggressiivisesta varkaasta Tampereen Hervannassa kauppaliikkeessä. Tapahtumapaikalta partio tapasi raudoitetun varkaan. Varas oli vienyt kahdesta eri liikkeestä tavaraa ja yrittänyt potkia vartijoita kiinnioton yhteydessä. Varas jatkoi aggressiivista käytöstä vielä poliisiasemallakin. Vuonna 1983 syntynyttä tamperelaisnaista epäillään kahdesta näpistyksestä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>