Uutiset

Nuori kaahari ja kortiton aikuinen

Nuori kaahari ja kortiton aikuinen

Sastamala tie 249 12.12.2019 klo 17.52

Poliisipartio havaitsi henkilöauton ohittavan toisen auton kovalla nopeudella Sastamalassa tiellä nro.249. Poliisipartio ilmoitti asiasta poliisiradiolla toiselle poliisipartiolle. Toinen poliisipartio mittasi hetkeä myöhemmin samaiselle henkilöautolle nopeuden 133km/h tieosuudella, jossa nopeus on rajoitettu liikennemerkein 60km/h. Poliisipartio pysäytti auton. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1997 syntynyt sastamalalaismies. Miehen ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Tampere Juvankatu 12.12.2019 klo 21.26

Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Tampereella Juvankadulla. Ajoneuvoa kuljetti ajokiellossa oleva vuonna 1979 syntynyt poliisille ennestään tuttu mies. Mies jäi kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta vuoden sisään jo kahdeksannen kerran.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>