Uutiset

Takaa-ajoa ja rattijuoppoja

Takaa-ajoa ja rattijuoppoja

Tampere Harjuntausta 16.12.2019 klo 16.29

Hätäkeskus ilmoitti poliisille epäillystä rattijuoposta Tampereen Haukiluomassa. Poliisipartio tavoitti epäillyn rattijuopon henkilöauton Tampereella Harjuntaustassa. Seulonta-alkometri kertoi kuljettajan olevan päihtynyt. Tarkkuusalkometri vahvisti asian. Vuonna 1963 syntynyttä tamperelaismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Tampere Hervanta 17.12.2019 klo 00.15

Poliisipartio havaitsi Tampereella Ruskonkehällä vastaantulevan auton, joka ajoi reilua ylinopeutta. Partio kääntyi henkilöauton perään. Syntyi takaa-ajo. Henkilöauto ajoi poliisia karkuun pitkin Hervannan katuja pakenevan ajoneuvon vauhdin ollen paikoitellen yli 100km/h. Takaa-ajo päättyi Opiskelijankadulle, jossa pakenija nousi autostaan ja juoksi kerrostalon rappuun. Poliisipartio tavoitti pakenijan kerrostalosta. Vuonna 1994 syntynyttä nokialaismiestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Miehellä oli perässään myös etsintäkuulutuksia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>