Uutiset

Pirkanmaan Lehtitalo on nyt Pirmediat: Uusi nimi kokoaa yhteen viisi lehteä ja kaksi radiokanavaa

today18.12.2019

share close

Pirmedioiden seitsemässä mediassa työskentelee suuri joukko paikallismedian ammattilaisia lehtitoimittajista, radiojuontajista ja graafikoista myynnin ja hallinnon asiantuntijoihin.[/caption]

Pirkanmaan Lehtitalo on vaihtanut uudeksi nimekseen Pirmediat. Uusi nimi viestii aiempaa paremmin pirkanmaalaisen mediakokonaisuuden monikanavaisuudesta ja modernista otteesta. Lehtiryhmän viisi paikallislehteä ovat monipuolisia paikallismedioita, joiden digitaaliset uutispalvelut ovat kasvaneet tärkeiksi julkaisukanaviksi perinteisten paperilehtien rinnalle.

Jatkossa Pirmedioihin kuuluvat paikallislehdet Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Oriveden Sanomat, Sydän-Hämeen Lehti ja Ylöjärven Uutiset sekä radiokanavat SUN Radio ja FUN Tampere. Lehtien ja radiokanavien nimet pysyvät ennallaan, ja ainoastaan kokonaisuutta kuvanneen Pirkanmaan Lehtitalon nimi vaihtuu.

Nimenmuutoksen yhteydessä Radio SUN Oy tulee osaksi Pirmedioiden mediakokonaisuutta, ja samalla lehtien ja radiokanavien yhteistyö tiivistyy erityisesti mainosmyynnissä. Pirmediat on Radio SUN Oy:n pääomistaja, ja lähentyvä yhteistyö tuo kaikille mediaryhmän jäsenille lisää kilpailuetua.

– Nimi- ja brändiuudistuksemme ansiosta saamme koottua pirkanmaalaiset paikallismediamme yhdeksi uniikiksi mediaryhmäksi, joka pystyy palvelemaan erinomaisesti paikallisia mainostajiamme, kertoo Pirmedioiden toimitusjohtaja Olli Sirén.

Pirmedioiden paikallislehdet ja paikallisradiot tavoittavat viikoittain jopa 200 000 pirkanmaalaista eri kanavissa. Mediaryhmän tiivistyvän yhteistyön ansiosta Pirmediat pystyy jatkossa tarjoamaan mainostajille uudenlaisia markkinointipaketteja, joissa paikallisen lehti-, radio- ja digimainonnan parhaat puolet kohtaavat.

Pirmedioiden viiden paikallislehden ja kahden paikallisen radiokanavan kokonaisuus on merkittävä osa Pirkanmaan mediakenttää. Lukijoiden ja kuulijoiden ei tarvitse olla huolissaan oman paikallislehtensä tai suosikkiradiokanavansa katoamisesta, sillä kunkin lehden ja radiokanavan toimitettujen sisältöjen omaleimaisuus on Pirmedioille tärkeä arvo. Lehdet ja radiokanavat tulevat edelleenkin olemaan omanlaisiaan ja paikkakuntiensa näköisiä.

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%