Uutiset

Poliisi tutkii Turtolan Citymarketissa tapahtunutta tapon yritystä - aikuinen mies yritti puukottaa alle 10-vuotiaan

Poliisi tutkii Turtolan Citymarketissa tapahtunutta tapon yritystä - aikuinen mies yritti puukottaa alle 10-vuotiaan

Sisä-Suomen poliisi tutkii tapon yritystä Tampereella. Poliisi sai keskiviikkona päivällä hälytyksen Tampereen Turtolan Citymarketiin. Poliisi otti paikalta kiinni tamperelaisen vuonna 1990 syntyneen miehen. Mies yritti lyödä kaksi kertaa alle 10-vuotiasta poikaa ylävartaloon. Pojan isän onnistui estää toinen isku. Yhdessä paikalle tulleen miehen kanssa hyökkääjä saatiin luopumaan teräaseesta, ja hänet saatiin pidettyä aloillaan poliisin saapumiseen. Poliisi tiedottaa, että hyökkääjällä ei ole ulkomaalaista taustaa.

Poika säästyi vammoitta, mutta hänen yllään ollut talvitakki vaurioitui käyttökelvottomaksi. Pojan isä sai lieviä vammoja teräaseesta. Asianomistajia on kuultu. Epäillyn kuuleminen tapahtuu torstaina 19.12.2019

Paikalla olleet sivulliset voivat halutessaan olla yhteydessä Sosiaalipäivystykseen 0500625990 kriisiavun saamiseksi.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>