Uutiset

Asuntomurto keskellä päivää Kangasalla

Asuntomurto keskellä päivää Kangasalla

Kuva: Suomen poliisi[/caption]

Maanantaina 16.12.2019 murtauduttiin keskellä päivää omakotitaloon Kangasalla Valamontiellä. Asuntoon oli murtauduttu oven lasi rikkomalla klo 13 – 18 asukkaiden ollessa poissa kotoa. Asunnossa oli pengottu paikkoja ja varastettu ainakin kultakoruja.

Poliisi pyytää ilmoittamaan asiaan liittyviä vihjeitä ja mahdollisia havaintotietoja. Pyydettyjä tietoja voi ilmoittaa puhelimitse virka-aikaan Kangasalan poliisin tutkinnan numeroon 0295 445 889 tai sähköpostilla tutkinta.kangasala@poliisi.fi tai vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>