Uutiset

Nyssen ja VR:n lippuyhteistyö alkaa 3.2.2020

Nyssen ja VR:n lippuyhteistyö alkaa 3.2.2020

Liikenne- ja viestintäministeriön käynnistämä lähijunaliikenteen pilottihanke etenee. Pirkanmaalla pilotti painottuu Tampereen kaupunkiseudun alueelle ja erityisesti Nokian sekä Tampereen välille, jossa on 15.12.2019 alkaen ollut arkipäivisin käytettävissä 16 junavuoroa suuntaansa aiemman 9 vuoron sijaan. Tampereen ja Lempäälän välillä junavuorot lisääntyivät 22 vuorosta 28 vuoroon suuntaansa. Oriveden ja Tampereen välillä vuorotarjonta on kasvanut vastaavasti 11 vuorosta 14 vuoroon.

Tampereen kaupunki ja VR-Yhtymä Oy ovat tehneet pilottiin liittyen lippuyhteistyösopimuksen, jonka perusteella Nysse-kausiliput kelpaavat VR:n liikenteessä 3.2.2020 alkaen Tampereen seudulla sekä lähi- että kaukojunaliikenteessä Nyssen liikennöintialueella (Orivesi - Tampere, Nokia - Tampere, Lempäälä - Tampere). Kausiliput leimataan asemalaitureille asennettavilla kortinlukijoilla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>