Uutiset

Tampereen seudun joukkoliikenteen aikatauluihin sekä reitteihin muutoksia loppiaisena

Tampereen seudun joukkoliikenteen aikatauluihin sekä reitteihin muutoksia loppiaisena

Hatanpään valtatiellä alkava ratikkatyömaa sekä juna-aikataulujen muutokset vaikuttavat Tampereen seudun joukkoliikenteen usean linjan palveluihin 6.1.2020 alkaen. Hatanpään valtatie kapenee ratikkatyömaan vuoksi Koskipuiston korttelissa ja vain Hämeenkadun suuntainen ajorata jää käyttöön. Lisäksi aikatauluja on korjattu myös syksyllä toteutuneiden ajoaikojen ja kysynnän perusteella. Uudet aikataulut ovat saatavilla Tampereen seudun joukkoliikenteen reittioppaasta, nettisivuilta, busseista 6.1. alkaen sekä jakelupisteistä ennen vuodenvaihdetta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>