Uutiset

Auton katolla ollut lumi aiheutti ketjukolarin

Auton katolla ollut lumi aiheutti ketjukolarin

Liikenneturvallisuuden vaarantaminen; 19.12.2019 klo 09.03 Nokia

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus neljän auton ketjukolarista Nuijamiestentiellä Nokialla. Vuonna -35 syntynyt mies oli törmännyt kuljettamallaan henkilöautolla punaisissa liikennevaloissa pysähtyneenä olleen henkilöauton perään, kun auton katolla ollut lumi oli valunut tuulilasille peittäen miehen näkyvyyden. Törmäys oli aiheuttanut ketjurektion, jonka seurauksena kahteen edellä olleeseen henkilöautoon ja etummaisena olleeseen pakettiautoon oli tullut peltivaurioita. Tämänhetkisen tiedon mukaan vakavammilta henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>