Uutiset

Janoisia näpistelijöitä

Janoisia näpistelijöitä

Hätäkeskukseen tuli torstaina ilmoitus kahdesta miehestä, jotka olivat pakanneet alkoholijuomia kassiin Järvensivulla sijaitsevassa kauppaliikkeessä Tampereella ja poistuneet kaupasta maksamatta tuotteita. Sivullinen oli ottanut juomia täynnä olleen kassin pois miehiltä ja palauttanut tuotteet kauppaan. Poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan mieskaksikon kaupan läheisyydestä. Miehet myönsivät teon. Anastettujen juomien arvo oli yhteensä 156.68 euroa. Tuotteet saatiin yhtä juomapakkausta lukuun ottamatta takaisin myyntikuntoisina.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>