Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

Uutta musiikkia luvassa alkuvuodesta - Vaihde Vapaalle -ohjelmassa vieraillut Markus Salo etenee tasaisin askelin urallaan

Uutta musiikkia luvassa alkuvuodesta - Vaihde Vapaalle -ohjelmassa vieraillut Markus Salo etenee tasaisin askelin urallaan

Viime kevään The Voice of Finland -voiton myötä suuren yleisön tietoisuuteen noussut kangasalalainen Markus Salo vieraili Vaihde Vapaalle -ohjelmassa perjantaina 20.12. Salo kertoi iltapäivän aikana muun muassa teini-iässä heränneestä innostuksestaan biisinkirjoitukseen sekä vuoden vaihteen jälkeen julkaistavasta uudesta singlestään.

Tiesitkö että Markus Salo on aloittanut musiikkiharrastuksensa harmonikansoitolla? Entä ketkä tutut muusikot soittavat hänen syyskuussa julkaistulla Sinä luotit minuun -singlellä? Tai tiesitkö että Salo on säveltänyt ja sanoittanut Vainionperän kappaleen Luokses jään?

Kuuntele!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>