Uutiset

Puskista tullut huumekuski siirsi sadevesikaivoa

today23.12.2019

share close

Hätäkeskukseen tuli sunnuntai-iltana ilmoitus, että Akaassa oli rivitalon pihaan nurmikolle tullut henkilöauto klo 19.20 aikaan ja kuljettaja käyttäytyy omituisesti. Auto oli kulkeutunut kukkapuskan läpi ja siirtänyt sadevesikaivoa päätyessään nurmikolle. Mitään ei kuitenkaan mennyt rikki tapahtuneen yhteydessä. Epäilty kuljettaja tavattiin kävelemästä lähistöltä. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Lisäksi kuljettaja oli ajokiellossa. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä epäillyltä löytyi nyrkkirauta ja huumausaineen käyttöön tarkoitettua esineistöä. Verikokeen ja kuulustelujen jälkeen epäilty vapautettiin ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Kirjoittaja: Sampsa Simpanen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%