Uutiset

Tappara teki pitkät jatkosopimukset kahden maajoukkuepelaajansa kanssa

Tappara teki pitkät jatkosopimukset kahden maajoukkuepelaajansa kanssa

Tappara on solminut jatkosopimukset suomalaispuolustaja Veli-Matti Vittasmäen ja ranskalaishyökkääjä Charles Bertrandin kanssa. Molemmat pelaajat ovat edustaneet maansa maajoukkueita. 29-vuotias Vittasmäki on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen Tapparan kanssa, ja laitahyökkääjä Bertrandin, 28, aiempaa sopimusta on jatkettu kahdella vuodella. Kumpikin on täten kiinnitetty kirvesrintoihin aina kevääseen 2023 saakka. Lisäksi Tappara tiedottaa hyökkääjä Sami Moilasen ja puolustaja Jere Rouhiaisen jatkavan Tappara-paidassa ensi kauden loppuun.

TUTO Hockeyn sopimuspelaajana kauden aloittanut 23-vuotias puolustaja Rouhiainen on tehnyt Tapparan kanssa loppukauden ja ensi kauden kattavan sopimuksen. 20-vuotiaan hyökkääjän Sami Moilasen sopimuksen optiovuosi on otettu käyttöön.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>