Uutiset

Tappara teki pitkät jatkosopimukset kahden maajoukkuepelaajansa kanssa

today23.12.2019

share close

Tappara on solminut jatkosopimukset suomalaispuolustaja Veli-Matti Vittasmäen ja ranskalaishyökkääjä Charles Bertrandin kanssa. Molemmat pelaajat ovat edustaneet maansa maajoukkueita. 29-vuotias Vittasmäki on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen Tapparan kanssa, ja laitahyökkääjä Bertrandin, 28, aiempaa sopimusta on jatkettu kahdella vuodella. Kumpikin on täten kiinnitetty kirvesrintoihin aina kevääseen 2023 saakka. Lisäksi Tappara tiedottaa hyökkääjä Sami Moilasen ja puolustaja Jere Rouhiaisen jatkavan Tappara-paidassa ensi kauden loppuun.

TUTO Hockeyn sopimuspelaajana kauden aloittanut 23-vuotias puolustaja Rouhiainen on tehnyt Tapparan kanssa loppukauden ja ensi kauden kattavan sopimuksen. 20-vuotiaan hyökkääjän Sami Moilasen sopimuksen optiovuosi on otettu käyttöön.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%