Uutiset

Jouluyönä riitti poliisillakin töitä

Jouluyönä riitti poliisillakin töitä

Tampereella klo 23.25 hieman alle 50 vuotias mies oli riitaantunut neljän hengen nuorisoporukan kanssa Hämeenkadulla sijaitsevassa ravintolassa. Sen vuoksi heidät kaikki oli poistettu ravintolasta. Riita oli jatkunut ulkona jolloin miestä oli lyöty ja potkittu niin että hän oli kaatunut maahan. Maassa ollutta miestä oli potkittu keskivartaloon ja kuristettu kurkusta takaapäin. Tämän jälkeen nuorisoporukka oli poistunut paikalta. Sairaankuljetus toimitti uhrin Acutaan vammojen tarkistukseen. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>