Uutiset

VR laski eläkeläisten, lasten ja opiskelijoiden säästölipun hintaa

VR laski eläkeläisten, lasten ja opiskelijoiden säästölipun hintaa

VR on laskenut 30.12.2019 alkaen säästölipun hintaa opiskelijoille, eläkeläisille ja lapsille. Säästölipusta saa nyt saman alennuksen kuin peruslipusta: lapset saavat -40 %, opiskelijat ja vapaa-ajan matkoja tekevät varus- ja siviilipalvelushenkilöt -30 % sekä eläkeläiset -20 % alennuksen. Edullisempi hinnoittelu näille asiakasryhmille koskee kaikkia 30.12. lähtien ostettuja säästölippuja.  Säästölippuja on tarjolla rajattu määrä kaikkiin junavuoroihin. VR:n mukaan ruuhka-aikojen ulkopuolisille junavuoroille säästölippuja on kuitenkin saatavilla enemmän.

Nyt voimaan tulevat säästölippujen alennusprosentit ovat samat kuin peruslipuissa ja alennus on voimassa sekä istuma- että makuupaikoille. VR:n matkamäärät ovat kasvaneet kotimaan kaukoliikenteessä 24 % vuodesta 2016. Suurimmat syyt kasvun taustalla ovat junalippujen aiempaa edullisemmat hinnat.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>