Uutiset

Sastamalassa kolaroivat mopoauto ja täysperävaunu.

Sastamalassa kolaroivat mopoauto ja täysperävaunu.

Maanantaina kello 15 tapahtui Sastamalassa Asemakadun ja Sastamalantien risteyksessä mopoauton ja täysperävaunuyhdistelmän välinen kolari. Mopoauto oli ajanut Asemakatua tarkoituksenaan jatkaa Putajan risteyksessä suoraan Sastamalantien yli. Samaan aikaan Sastamalantietä Häijään suunnasta oli ajanut täysperävaunuyhdistelmä. Mopoauton kuljettaja ei ollut havainnut risteykseen tullessaan ajoneuvoyhdistelmää vaan ajoi suoraan risteykseen. Mopoauto osui ajoneuvoyhdistelmän telipyörien edessä olleeseen työkalulaatikkoon. Törmäyksen seurauksena mopoauto pyöri muutaman kerran pyörillään ympäri ja pysähtyi keskelle Sastamalantietä. Mopoautolle oli risteyksessä pakollisen pysäyttämisen osoittava stop-merkki. Mopoauton kuljettaja vietiin tarkastettavaksi Acutaan. Mopoauto vaurioitui etuosastaan korjauskelvottomaksi. Tapahtunutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>