Uutiset

Pihlajalinna lisäsi omistustaan Mäntänvuoren Terveys oy:stä ja sopi kolmen sote-rakennuksen hankinnasta

Pihlajalinna lisäsi omistustaan Mäntänvuoren Terveys oy:stä ja sopi kolmen sote-rakennuksen hankinnasta

Pihlajalinna on lisännyt omistustaan Mäntänvuoren Terveys oy:stä. Samalla Pihlajalinna oyj tiedottaa, että se on tehnyt sopimuksen Mänttä-Vilppulan kaupungin kanssa kolmen sote-rakennuksen hankinnasta. Kaupan kohteena ovat toimintakeskus Satakieli, hoivakoti Punatulkku ja Sarapihan rakennus, johon kuuluvat muun muassa terveyskeskus ja vuodeosasto. Samalla Pihlajalinna vuokraa kaupan kohteena olevien rakennusten maapohjan pitkäaikaisella sopimuksella.

Kaupan täytäntöönpano toteutetaan 31.12.2020 mennessä. Kauppahinta pohjautuu sote-rakennusten tasearvoihin. Rakennushankkeen kokonaisarvo on arviolta 4–7 miljoonaa euroa.

Mäntävuoren Terveyden osakekauppojen jälkeen Pihlajalinna omistaa Mäntänvuoren Terveys Oy:stä 91 prosenttia ja Mänttä-Vilppulan kaupungin omistusosuus on 9 prosenttia. Mäntänvuoren Terveys Oy:n osakas- ja palvelusopimukset säilyvät ennallaan. Pihlajalinna maksaa osakkeista Mänttä-Vilppulan kaupungille 2 miljoonaa euroa.

Mäntänvuoren Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Mänttä-Vilppulan kaupungin yhteisyritys, joka tuottaa Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen sosiaali- ja terveyspalvelut.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>