Uutiset

Raitiotien rakentaminen Hatanpään valtatielle siirtää linja-autot Aleksanterinkadulle

Raitiotien rakentaminen Hatanpään valtatielle siirtää linja-autot Aleksanterinkadulle

Tampereen raitiotien rakentaminen Hatanpään valtatien osuudelle aloitetaan ensi viikolla. Jo tällä viikolla tehdään runsaasti valmistelevia töitä, jotta esimerkiksi bussiliikenne saadaan uusille reiteille heti loppiaisesta alkaen. Aleksanterinkadun ja Hämeenkadun liittymä sekä Aleksanterinkatu viimeistellään bussiliikennettä varten torstaista alkaen.

Rautatienkadun ja Suvantokadun liikennevaloja muokataan perjantaina tulevaa bussiliikennettä varten siten, että mm. autoilijoiden pysäytysviivoja ja opastimia siirretään risteysalueella.

Hatanpään valtatien raitiotien rakentaminen aloitetaan useassa kohdassa yhtä aikaa. Hämeenkadun liittymän ja Suvantokadun välillä työalueet sijaitsevat ensivaiheessa Hatanpään valtatien länsireunassa. Sorin aukion kohdalla työalue sijaitsee pohjoisreunassa ja Vuolteenkadun sekä linja-autoaseman välillä kadun itäpuolella.

Raitiotien rakentamisen aikana 6. tammikuuta alkaen linja-autoliikenne kulkee Hatanpään valtatiellä välillä Suvantokatu-Hämeenkatu vain yhteen suuntaan eli pohjoiseen. Hämeenkadulta etelään liikennöivät bussilinjat käyttävät reittinä Aleksanterinkatua.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>