Uutiset

STT: ilotulitteista aiheutuneita silmävammoja viime vuotta vähemmän

STT: ilotulitteista aiheutuneita silmävammoja viime vuotta vähemmän

Ilotulitteista aiheutuneita silmävammoja tapahtui vuodenvaihteessa alustavien tietojen mukaan viime vuotta vähemmän. STT:n keräämien alustavien tietojen mukaan silmävammojen takia on ollut hoidettavana yliopistollisissa sairaaloissa kaikkiaan neljä ihmistä: kolme Helsingissä Hyksissä ja yksi Tampereella Taysissa. Vuosi sitten hoidettavia oli 13. Koko maan kattavat tilastot uuden vuoden silmävammoista valmistuvat tammikuun puolivälissä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>