Uutiset

Ajoneuvojen anastuksia Pirkanmaalla

today3.1.2020

share close

Parkanossa eilen puoli kymmenen aikaan illalla Shell huoltoaseman pihasta anastettiin Mercedes-Benz henkilöauto. Auton omistajan tuttu ilmoitti hätäkeskukseen klo 23:25 nähneensä auton Parkanontiellä Mäntypirtin kohdalla. Ilmoittaja seurasi autoa Aureentielle. Mersu pysähtyi tien sivuun ja autosta nousi naiskuljettaja. Ulkona ollessaan nainen joi olutta ja hänellä oli myös kääntöveitsi kädessä. Auton perässä ajanut sai otettua mersun virtalukosta virta-avaimet haltuunsa. Paikalle saapunut poliisipartio otti auton läheltä kiinni sekavan naisen. Naiskuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat sekä huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Nainen toimitettiin Tampereen poliisiasemalle päihtyneiden säilytystiloihin. Kuljettajaa epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta sekä törkeästä rattijuopumuksesta.

Tampereella on ennen viittä aamulla Rusthollinkatu 15 pihasta anastettu YAMAHA DT -merkkinen kevytmoottoripyörä. Ajoneuvon rekisteritunnus on 88-FGS.

Kirjoittaja: Valtteri Makkonen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%