Uutiset

Ajoneuvojen anastuksia Pirkanmaalla

Ajoneuvojen anastuksia Pirkanmaalla

Parkanossa eilen puoli kymmenen aikaan illalla Shell huoltoaseman pihasta anastettiin Mercedes-Benz henkilöauto. Auton omistajan tuttu ilmoitti hätäkeskukseen klo 23:25 nähneensä auton Parkanontiellä Mäntypirtin kohdalla. Ilmoittaja seurasi autoa Aureentielle. Mersu pysähtyi tien sivuun ja autosta nousi naiskuljettaja. Ulkona ollessaan nainen joi olutta ja hänellä oli myös kääntöveitsi kädessä. Auton perässä ajanut sai otettua mersun virtalukosta virta-avaimet haltuunsa. Paikalle saapunut poliisipartio otti auton läheltä kiinni sekavan naisen. Naiskuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat sekä huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Nainen toimitettiin Tampereen poliisiasemalle päihtyneiden säilytystiloihin. Kuljettajaa epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta sekä törkeästä rattijuopumuksesta.

Tampereella on ennen viittä aamulla Rusthollinkatu 15 pihasta anastettu YAMAHA DT -merkkinen kevytmoottoripyörä. Ajoneuvon rekisteritunnus on 88-FGS.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>